Ons team

STEFAN KOHLER

Na ruim 15 jaar werkzaam te zijn geweest als Atlassian consultant en trainer in de IT ben ik in 2018 voor mijzelf begonnen als software developer. Dit doe ik vooral vanuit huis, tussen 4 witte muren. Als golfprofessional kan ik dit perfect combineren, ben ik heerlijk buiten en kan ik mensen op een gezellige manier beter leren golfen.

Tijdens mijn opleiding bij de WGTF en de bijscholing van Phil Allen (voormalig coach Joost Luiten) ben ik overtuigd geraakt dat een golfswing persoonlijk is. Iedere persoon is anders gebouwd en beweegt op een andere manier. Daar past één golfswing bij en dat is niet dezelfde golfswing voor iedereen. Tijdens een golfles wordt je golfswing opgemeten, want waarom gokken als je meten kan!

Ik zal er voor zorgen dat u tijdens onze lessen niet alleen een betere swing krijgt, maar daardoor ook een gelukkigere golfer word.

Met vriendelijke groet,
Stefan Kohler

Mike Oosterveen

Na een weg te hebben bewandeld als Tennisprof op verschillende Nationale- en Internationale Toernooien, heb ik ruim 25 jaar ervaring als Performance Coach in de Tennis- en Golfwereld, zowel bij Professionals als (TOP) Jeugd.
In die jaren heb ik leren kijken naar de persoon cq de leerling om van daaruit te coachen en het trainingsprogramma op te zetten en te begeleiden. Vanuit plezier naar vooruitgang!
Zo is een Golfswing iets persoonlijks, is er niet één hetzelfde, en moet deze dus ook bij jou passen! Door mijn passie en werk al die jaren te hebben gecombineerd ben ik al ruim 25 jaar veel op reis en onderweg, en wil ik het nu dichterbij huis zoeken en meer tijd aan vrienden en familie besteden.

Als mede-eigenaar VIP Golf Academy Next Level kijken Stefan en ik er erg naar uit om samen met Bjorn, U en het team van medewerkers van de Star hier een leuke, mooie en sportieve toekomst te gaan bouwen!

Met sportieve groet
Mike Oosterveen

nl_NLNederlands