Jeugd!
GOLF IS LEUK EN UITDAGEND!

jeugdgolf

Bij onze jeugd golftrainingen draait alles om plezier en spel. Bij VIP Golf Academy vinden we dat golf vooral leuk en spannend moet zijn voor de kids! We leren ze de techniek met toffe spelletjes, zodat ze op een leuke en uitdagende manier helemaal weg van golf raken.

kennismakingscursus

We trappen het jeugdgolf seizoen af met een kennismakingscursus van 5 weken. Zo kan je zelf ontdekken of golf jouw nieuwe favoriete sport is en of VIP Golf Academy het op een leuke manier brengt.

PROGRAMMA

De kennismakingscursus bestaat uit de volgende onderdelen:

  • 5 weken 55 minuten les op een vast moment in de week
  • Gratis gebruik van oefenmateriaal en ballen.
  • Onbeperkt spelen op de Pitch&Putt Golfpark de Star (onder begeleiding van een ouder)

VOOR WIE?

  • Als je tussen de 8 en 13 jaar oud bent.
  • Je wilt ontdekken of golf een leuke sport is!

Tarieven

De kennismakingscursus is super betaalbaar, voor maar €25 per persoon ben je al binnen. En dat is inclusief het gebruik van onze leenclubs en ballen tijdens de lessen. Plus, buiten de lessen om mag je gratis komen oefenen op de Pitch&Putt van Golfpark de Star, zolang je maar een ouder bij je hebt. Lekker voordelig kennismaken met golfen dus!

Inschrijven

U kunt zich online inschrijven via onze boekingstool (zie cursusdata) of via een berichtje naar onze whatsapp. Op al ons aanbod zijn onze voorwaarden van toepassing. U kunt de cursus direct online betalen of bij aanvang op Golfpark De Star.

Past het huidige aanbod niet bij uw agenda of wilt u instromen tijdens een lopende cursus, neem dan contact met ons op om dit te bespreken.

Cursusdata

VRAGEN OVER ONZE JEUGDLESSEN?

STEL HIER JE VRAAG EN WE NEMEN SNEL CONTACT MET JE OP!


Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
GDPR Agreement

nl_NLNederlands