Starten met golfen

Ontdek de wereld van golf, leer de grondbeginselen en behaal je GVB!

STARTEN MET GOLFEN

Starten met Golfen is een cursus van 5 golflessen van 55 minuten en daarin leer je de basisbeginselen van het golfspel. De cursus wordt afgesloten met een baanles op de PAR 3/4 baan en na de cursus ontvang je baanpermissie voor de PAR 3/4 baan zodat je de eerste stappen op de golfbaan kunt doen.

Wat leer je tijdens de cursus

Geen zorgen als je nog nooit een golfclub hebt vastgehouden! In deze cursus leren we je de basics. Denk aan hoe je de club goed vasthoudt (grip), hoe je stevig staat voor een stabiele swing (houding) en hoe je goed mikt naar je doel (oplijnen). Dit pakken we aan voor het putten, chippen, pitchen, swingen en de bunker. Ook leer je hoe je je netjes en veilig gedraagt op de golfbaan en nemen we de belangrijkste golfregels met je door. Kortom, alles wat je nodig hebt om te starten! 🏌️‍♂️👌😊

Programma

De Starten met Golfen cursus bestaat uit de volgende onderdelen:

  • 5 x 55 minuten praktijkles op een vast moment in de week
  • Theorieavond en regelexamen (±2 uur)
  • Ballen voor de driving range tijdens cursus uren.
  • Gratis gebruik van leenclubs tijdens de cursus.
  • Onbeperkt spelen op golfpark de Star gedurende de cursus t.w.v. € 65
  • Inclusief NGF Registratie via VIP Golf t.w.v. € 79
  • Inclusief NGF regelexamen ter waarde van € 25

Gedurende de cursus wordt u in de gelegenheid gesteld het theorie-examen te behalen, dit examen kost normaal € 25. U kunt voorafgaande aan de cursus al oefenen voor de theorie, hiervoor kun je terecht op de website van de NGF.

TARIEVEN

De cursus Starten met Golfen kost €249 inclusief gebruik van materiaal, onbeperkt spelen op de Pitch&Putt, NGF registratie via VIP-Golf en het examen. (t.w.v. €320)

Inschrijven

U kunt zich online inschrijven via onze boekingstool (zie cursusdata) of via een berichtje naar onze whatsapp. Op al ons aanbod zijn onze voorwaarden van toepassing. U kunt de cursus direct online betalen of bij aanvang op Golfpark De Star.

Past het huidige aanbod niet bij uw agenda of wilt u instromen tijdens een lopende cursus, neem dan contact met ons op om dit te bespreken.

Na de cursus

Heb je de ‘Starten met Golfen‘ cursus afgerond? Gefeliciteerd!! Met je NGF Baanpermissie kun je nu spelen op Golfpark de Star, maar ook op andere banen in Nederland. Tip van ons: zet je baanpermissie om naar een handicap 54 met onze GVB Vervolgcursus. Zo haal je nog meer uit je golfavontuur! 🏌️‍♂️

Spelen op Golfpark de Star kan eenvoudig met een 10-rittenkaart of je kunt lid worden en onbeperkt spelen.

CURSUSDATA

Laden...

Inschrijven nieuwsbrief

STEL HIER JE VRAAG EN WE NEMEN SNEL CONTACT MET JE OP!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
GDPR Agreement

nl_NLNederlands