2 DAAGSE GVB CURSUS
Haal je GVB en ga lekker de baan in!

2-daagse GVB cursus

Zin om je GVB (Handicap 54) te halen? Onze GVB cursus bestaat uit 2 volle lesdagen met onze golfpro’s. Je leert alle basics die je nodig hebt. En uiteraard duiken we ook in de spelregels en etiquette! Tijdens de 2 dagen doe je een theorie-examen. En het leuke extraatje? Je krijgt korting op je GVB Vervolgcursus direct na de cursus.

Na de cursus is het tijd voor je eerste 9 holes. Lever je scorekaart in en voilà, je krijgt je eerste handicap! Die wordt bepaald op basis van hoe je het hebt gedaan tijdens die 9 holes. Klinkt goed, toch?

Wat zit er in deze cursus

  • Twee volle dagen golfles van gediplomeerde golfprofessionals
  • Online theorie oefenen
  • Theoriecursus
  • Handicap 54 / GVB theorie examen
  • 100% garantie
  • Exclusief lunchkosten
  • Inclusief baanpermissie
De kosten zijn nu slechts €179,-

Programma

Programma dag 1
10.00Ontvangst, inschrijving en uitleg cursus en GVB traject
11.00Praktijk: putten, chippen, full-swing
13.00Lunchpauze (niet inclusief)
14.00Praktijk: putten, chippen, full-swing
16.30Einde dag 1
Programma dag 2
10.00Theorie uitleg
11.30Theorie examen
12.30Lunchpauze (niet inclusief)
13.30Putten, chippen, full-swing
16.30Einde cursus

Mocht het nodig zijn, dan kan de organisatie besluiten om het bovengenoemde programma aan te passen.

GOLFSET EN TROLLEY

Tijdens de cursus kan je onze clubs gebruiken, maar uit ervaring weten we dat een eigen set je spel echt kan verbeteren. Veel cursisten die tijdens de cursus een set kopen, blijven ook echt golfen!

Trouwens, tijdens de GVB cursus hebben we een speciale actie. We bieden verschillende golfsets en golftrolleys aan van merken als Wilson en Skymax. De sets beginnen bij € 499,- en de trolleys bij € 299,-. Vraag onze golfpro’s even naar de speciale cursistenprijzen. Zowel voor dames als heren hebben we sets, en ja, ook verlengde sets zijn beschikbaar. Een mooie gelegenheid om je golfuitrusting te starten!

Registratie bij VIP-Golf

Om je GVB examen te kunnen doen, moet je lid zijn van een golfclub die is aangesloten bij de Nederlandse golf-federatie. Bij VIP-Golf kun je tijdens je cursus meteen examen doen. Wij regelen dan ook direct je baanpermissie en handicapregistratie. Die krijg je elk jaar weer, tot je opzegt. Dit kost €79,- per jaar, deze kosten zijn niet inbegrepen in de cursus.

nl_NLNederlands