Golflessen in Voorburg

Toegankelijk golfen en lessen bij een professionele leraren

Uw keuze voor golflessen in Voorburg

Op zoek naar golflessen in Voorburg? Sla dan je slag bij Golfpark De Star in Leidschendam, slechts een steenworp afstand van Voorburg. Onze top leraren van VIP Golf Academy staan klaar om je alles over golf te leren. Of je nu net begint of al een pro bent, bij ons ben je aan het juiste adres!

Bij VIP Golf Academy hebben we voor ieder wat wils als het om golflessen en cursussen gaat. Wil je werken aan je swing, je houding finetunen of een bepaalde skill onder de knie krijgen? Wij hebben de perfecte golfles voor je, en dat allemaal vlakbij Voorburg!

Starten met golfen

Wil je beginnen met golfen? Onze ‘Starten met Golfen‘ cursus is dé ideale start voor nieuwkomers. Het is een stevige opstap naar het behalen van je handicap 54 (vroeger GVB genoemd). Met deze handicap kun je lekker spelen op de Par 3/4 baan van Golfpark de Star, maar ook op andere golfbanen in Nederland.

En dat is nog niet alles! Samen met Golfpark de Star hebben we ook een 2-daagse GVB cursus. Hiermee zet je flinke stappen richting die handicap 54 en kun je je GVB binnenhalen. Klinkt goed, toch?

Samen is gezelliger!

Ken jij of iemand in je omgeving iemand die zin heeft in golflessen in de buurt van Voorburg? Trommel ze op en schrijf je samen in voor een van onze toffe cursussen of lessen. Stuur ons een mailtje op info@vipgolfacademy.nl en stap samen de golfwereld in bij Golfpark De Star en VIP Golf Academy. Gezellig én leerzaam!

VRAGEN OVER DE GOLFLESSEN IN VOORBURG?

STEL HIER JE VRAAG EN WE NEMEN SNEL CONTACT MET JE OP!


Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
GDPR Agreement

nl_NLNederlands